Aktiviteter for børn og familien

Sjov med Små klimamonstre

Her på siden finder du en masse sjove aktiviteter til både inde og ude. Det er sjovt at være et barn, og det er rigtig sjovt at være et klimamonster.

Fælles for alle spil, aktiviteter, opgaver og lege er, at de bygger på og inspirerer til et positivt fokus på natur, klima og miljø.

Gå ud, og hav det sjovt som familie.

Klimaaktiviteter kan være svære at lave, derfor handler det om at fokusere på det, som børn kender og forstår – nemlig naturen, og hvordan vi påvirker jorden.

Naturaktiviteter for børn med klimamonstre

Natur og biodiversitet

Her finder du både spil, aktivititeter og diy opgaver omkring natur. Brug de ting, du finder i naturen til at have det sjovt. Lav ting, som hjælper naturen og dyrene omkring dig med at trives.

Skraldeaktiviteter for børn

Skrald, affald og forbrug

Aktiviteter og sjov med fokus på forbrug og affald. Tag på skraldejagt med sej bingoseddel, og lav fede sorteringsaktiviteter.

Print selv kopiark til farvelægning for børn

Her kan du hente tegninger til at farvelægge. Print kopierne, og farv de små klimamonstre. En god aktivitet til efter man har været i naturen. Farv monstrene efter fri fantasi, eller bliv inspireret på siden om de små klimamonstre.

#klimamonstre

Del altid gerne jeres tegninger eller aktiviteter med os på instagram @smaa_klimamonstre.

Aktiviteter om klima for børn

Klima og bæredygtighed er noget selv børn hører om og kan blive påvirkede af. Klimaforandringer og bæredygtig livsstil er meget store emner for børn at forstå og håndtere. Derfor er det vigtigt at tage tingene ned på et niveau, som børnene kan være med på, og som er sjov og positiv.

Vores aktiviteter for børn, og hele familien faktisk, bygger derfor på håndgribelige projekter, lege og opgaver om jordnære ting som natur, affald, dyr, mad og genbrug.

Hold øje med vores side

Hold godt øje med siden, da vi løbende vil lægge nye aktiviteter op.

Følg os på instagram @smaa_klimamonstre, hvor vi også fortæller, når vi har lagt en ny aktivitet op.