Om os

Små Klimamonstre bæredygtighed og klima for børn

Hvad er Små Klimamonstre?

Små Klimamonstre ® er startet ud fra et ønske om at kunne gøre en forskel på klimaområdet for de yngste og samtidig være et brand, som forældre kan, og tør, stole på.

Som klima- og miljøbevidste forældre har vi selv manglet et tilbud til vores børn, som kunne lære dem, hvorfor vi gør, som vi gør på en måde, der er i børnehøjde, og som giver dem lyst til at være med på en mere bevidst måde.

Vi har valgt at skabe Små Klimamonstre for at møde børn der, hvor de er.

Små klimamonstre inspirerer børn til gode klimavaner.
klimaven familien

Og hvem er “vi” så?

Vi er en familie, som brænder for at få en mere underholdende og børnevenlig tilgang til fremtidens klima.

Helene har som både klimajournalist og eventskaber flere års erfaring med at formidle klima på en måde, som giver folk lyst til at være med. Morten skaber både grafisk og teknisk det meste, så klimamonstrene står knivskarpt og giver børn håb og lyst til at se mere. Vores to drenge er naturligvis store inspirationskilder og med til at holde os på et passende niveau. Hvis de ikke synes, det, vi laver, er fedt, så skal vi lave det om.

Mød klimamonstrene

Lær de små klimamonstre at kende og måske find ud af hvem dit barn minder mest om.

Vores filosofi

Vi tror på, at det skal være sjovt at være barn, og det univers, vi skaber, skal både inspirere og gengælde den glæde og kærlighed, børn bringer ind i vores liv. Vi vil gerne støtte både børn og familier med vores gennemtænkte designs, kvalitetsmaterialer og underholdende inspiration.

Vi vil gerne ruste især mindre børn, men også deres forældre til at træffe små, men vigtige valg, mod en bedre fremtid. Vi tror på, at hvis børnene kommer rigtigt i gang, kan de lave endnu bedre forandringer mod en mere bæredygtig og miljøvenlig fremtid for vores fælles planet.

Aktiviteter i naturen

MISSION

Vi vil skabe inspirerende, lærerig og underholdende indhold og materialer, som hjælper familier med at få fokus på en grønnere fremtid. Underholdning er med til at skabe en tryg tilgang til grøn omstilling og ruster de mindste i familien til at vokse op og træffe gode klimavalg.

Mød klimamonster Birk

Vores værdier

Vores primære værdier i Små Klimamonstre er at være autentiske, underholdende, miljøbevidste og troværdige. Det kommer til udtryk i vores tilgang til indhold, materialer og vores møde med vores brugere. Vores værdier gør sig gældende både for vores eget arbejde og vores samarbejdspartneres arbejde.

Troværdige

Troværdige

Vi vil altid kunne stå på mål for det, vi siger. Både overfor kunder, samarbejdspartnere og ansatte.

Miljøvenlige

Miljøvenlige

Vi gør det bedste, vi kan for klima og miljø. Og vi ønsker hele tiden at udvikle os.

Underholdende

Underholdende

Det skal være underholdende at følge, samarbejde med og være Små Klimamonstre.