Book et besøg eller event med Små Klimamonstre

Book et besøg eller event med Små Klimamonstre

Kunne du tænke dig at få besøg af Birk? Du kan også få besøg af både Birk og teamet bag de små klimamonstre. Vi sætter fokus på miljø og klima i børnehøjde med spil, aktiviteter, leg og show.

Bæredygtig julepynt guirlande med grankogler

Birk kigger forbi biblioteker

Med udgangspunkt i den første bog ”Legepladsen”, i serien om de små klimamonstre, kigger Birk forbi bibliotekerne til både højtlæsning og ”meet-and-greet”. Han tager også gerne både spil og aktiviteter med, som kan inspirere børnene.

Små klimamonstre på festival og marked

Mangler du et indslag eller et tema til et inspirerende og sjovt børnehjørne på din festival, byfest eller marked? Så kan du booke de små klimamonstre til at komme og eller faciliterer dette. Vi stiller op med skræddersyet sjovt, med en god kombination af læring og leg.

Hjemmelavet juletræ af pap
Bæredygtig jul med juletræ i haven

Lidt ekstra til oplevelseshuse og parker

Skal der ske lidt ekstra eller måske sættes fokus på et bestemt klima eller miljø emne overfor børn? Så kan Birk og de små klimamonstre helt sikkert hjælpe. Vi kan bookes til at understøtte jeres egne installationer, eller vi kan komme med et helt setup inkl. Show og/eller spil og aktiviteter.

Har du andre idéer eller arrangementer, som kunne være interessant for de små klimamonstre? Så skal du endelig bare kontakte os.

Julepynt af mandarin appelsin skræl

Eksempler på hvad vi tilbyder

Bæredygtig jul med juletræ i haven

Mød Birk 

Birk kommer forbi og skaber god stemning med krammere og high-fives.

Bæredygtig jul med juletræ i haven

Mød Birk med aktiviteter

Birk kommer forbi og skaber god stemning med krammere og high-fives. Han tager også nogle spil og aktiviteter med fokus på klima & miljø med.

Bæredygtig jul med juletræ i haven

Mød Birk med aktiviteter & show

Birk kommer forbi og skaber god stemning med krammere og high-fives. Han tager også nogle spil og aktiviteter med fokus på klima & miljø med. Han laver også et sjovt show, som inspirerer børnene.