Book et besøg eller event med Små Klimamonstre

Kunne du tænke dig at få besøg af Birk? Du kan også få besøg af både Birk og teamet bag de små klimamonstre. Vi sætter fokus på miljø og klima i børnehøjde med spil, aktiviteter, leg og show.

Vi tilbyder blandt andet:
– Underholdende show (om bl. a. skrald og sortering eller natur og biodiversitet m.m.)
– Unikke og sjove spil og aktiviteter med fokus på grønne temaer
– Højtlæsning
– Meet-n-greet med klimamonstret Birk
– Foredrag
– Bogstand med Små Klimamonstre bøger
– klar på at skabe blikfang for andre grønne initiativer

Kontakt os for mere info, en god snak eller bare for sjov.

Klimamonstre på horsens holder foto af Hanne Nielsen
Foto af Hanne Nielsen

Små klimamonstre på festival og byfest

Mangler du et indslag eller et tema til et inspirerende og sjovt børnehjørne på din festival, byfest eller marked? Så kan du booke de små klimamonstre til at komme og/eller facilitere dette. Vi stiller op med skræddersyet sjov, med en god kombination af læring og leg.

“Små klimamonstre har været nemme at kommunikere med og de møder op med et fantastisk engagement og ikke mindst budskab.” – Nanna Rømer Hauberg fra Sløngeldage, Skanderborg

Birk kigger forbi biblioteker

Med udgangspunkt i den første bog ”Legepladsen”, i serien om de små klimamonstre, kigger Birk forbi bibliotekerne til både højtlæsning og ”meet-and-greet”. Han tager også gerne både spil og aktiviteter med, som kan inspirere børnene.

Skoler, børnehaver og daginstitutioner er mere end velkomne til at kigge forbi.

”I uge 17 afholdte Frederikssund Bibliotekerne verdensmålsuge, hvor Små Klimamonstre optrådte i forbindelse med byttemarked målretttet børn. Små Klimamonstre afholdte sjove lege og aktiviteter, som de havde skræddersyet til vores tema. Særligt affaldskatapulten og Birk var et hit hos de fremmødte børn.

Vi kan derfor varmt anbefale Små Klimamonstre til andre biblioteker og kulturhuse, som ønsker kvalitetsformidling af klimaet på børnenes betingelser og i deres øjenhøjde.” Mikkel Theodor Kræmer Storm, Bibliotek – Frederikssund

Små klimamonstre på bibliotek

Lidt ekstra til oplevelseshuse og parker

Skal der ske lidt ekstra eller måske sættes fokus på et bestemt klima- eller miljøemne for børn? Så kan Birk og de små klimamonstre helt sikkert hjælpe. Vi kan bookes til at understøtte jeres egne installationer, eller vi kan komme med et helt setup inkl. Show og/eller spil og aktiviteter.

“Det har været dejligt nemt at samarbejde med Små klimamonstre, da de var så ”selvgående”. Og så skabte de den hyggeligste stemning for børnefamilier i vores lokalområde.” Lotte, Kulturgrunden Hornslet

Små klimamonstre i skole og børnehave

Skal I have temauge om natur, affald, miljø eller klima i jeres institution? Eller kunne I bare godt tænke jer et sjovt og lærerigt indslag med fokus på klima og miljø. Så skal I da have besøg af de små klimamonstre. Vi stiller op med skræddersyet sjov og aktivitet, og I kan selv arbejde videre, efter vi er gået.

I UGE17 var der for første gang festuge for Verdensmål på Koldingbibliotekerne, og der ville vi også gerne inddrage de mindste.

Derfor bookede vi Små Klimamonstre til nogle timer med skraldesortering og biodiversitetslege.

Det var en succes! Over 100 børnehavebørn deltog aktivt i løjerne, der var præcist målrettede og interaktive.

Klimamonster Birk fik givet krammere i hobetal, børnene legede bla. aktivt med katapulter og sad også roligt og spillede ved biodiversitetshaverne.

Ingen tvivl om, at børnene gik hjem med fornyet bevidsthed om at sortere skrald og være i naturen.

Helene og Morten var topforberedte og deres hjemmegjorte materialer gav så meget mening ift. konceptet.

Inden selve dagen var der en høj grad af samarbejdsvilje og fleksibilitet til lige præcis at tilrettelægge dagen, som det gav mening for os.

Vi kan varmt anbefale alle biblioteker og andre institutioner at gøre brug af de Små Klimamonstre.” Hanne Rønberg, Bibliotekar, Koldingbibliotekerne

Har du andre idéer eller arrangementer, som kunne være interessant for de små klimamonstre? Så skal du endelig bare kontakte os.

Hent vores prisliste

Hvis du er interesseret i et besøg så kig nærmere på vores prisliste. Eller kontakt os for at høre mere om mulighederne, vi skræddersyer de fleste aftaler.

Kontakt os

Vil du høre mere, kan du altid kontakte os, ring på 31767803 eller skriv via formularen i linket.