Book et besøg eller event med Små Klimamonstre

Kunne du tænke dig at få besøg af Birk? Du kan også få besøg af både Birk og teamet bag de små klimamonstre. Vi sætter fokus på miljø og klima i børnehøjde med spil, aktiviteter, leg og show.

Vi tilbyder blandt andet:
– Underholdende show (om bl. a. skrald og sortering eller natur og biodiversitet m.m.)
– Unikke og sjove spil og aktiviteter med fokus på grønne temaer
– Højtlæsning
– Meet-n-greet med klimamonstret Birk
– Foredrag
– Bogstand med Små Klimamonstre bøger
– klar på at skabe blikfang for andre grønne initiativer

Kontakt os for mere info, en god snak eller bare for sjov.

Klimamonstre på horsens holder foto af Hanne Nielsen
Foto af Hanne Nielsen

Små klimamonstre på festival og byfest

Mangler du et indslag eller et tema til et inspirerende og sjovt børnehjørne på din festival, byfest eller marked? Så kan du booke de små klimamonstre til at komme og/eller facilitere dette. Vi stiller op med skræddersyet sjov, med en god kombination af læring og leg.

Birk kigger forbi biblioteker

Med udgangspunkt i den første bog ”Legepladsen”, i serien om de små klimamonstre, kigger Birk forbi bibliotekerne til både højtlæsning og ”meet-and-greet”. Han tager også gerne både spil og aktiviteter med, som kan inspirere børnene.

Små klimamonstre på bibliotek

Lidt ekstra til oplevelseshuse og parker

Skal der ske lidt ekstra eller måske sættes fokus på et bestemt klima- eller miljøemne for børn? Så kan Birk og de små klimamonstre helt sikkert hjælpe. Vi kan bookes til at understøtte jeres egne installationer, eller vi kan komme med et helt setup inkl. Show og/eller spil og aktiviteter.

Små klimamonstre i skole og børnehave

Skal I have temauge om natur, affald, miljø eller klima i jeres institution? Eller kunne I bare godt tænke jer et sjovt og lærerigt indslag med fokus på klima og miljø. Så skal I da have besøg af de små klimamonstre. Vi stiller op med skræddersyet sjov og aktivitet, og I kan selv arbejde videre, efter vi er gået.

Har du andre idéer eller arrangementer, som kunne være interessant for de små klimamonstre? Så skal du endelig bare kontakte os.

Hent vores prisliste

Hvis du er interesseret i et besøg så kig nærmere på vores prisliste. Eller kontakt os for at høre mere om mulighederne, vi skræddersyer de fleste aftaler.

Kontakt os

Vil du høre mere, kan du altid kontakte os, ring på 31767803 eller skriv via formularen i linket.