Sjove aktiviteter for hele familien

Tag en tur ud i naturen

Det man holder af, passer man på. Derfor er det en rigtig god idé at få børnene til at holde af naturen. Det, at give børn gode oplevelser i naturen og måske på samme tid fortælle dem om vigtigheden af at passe på naturen, kan være en rigtig god måde at skabe små klimamonstre på.

Vi kan varmt anbefale at gå på jagt efter for eksempel små kryb og dyr, lave kryds og bolle med pinde og sten, når I er på skovtur eller bygge et bo til for eksempel pindsvin.

Efter turen kan du farve dyrene, som du har fundet.

Print selv kopiark til farvelægning for børn

Her kan du hente tegninger til at farvelægge. Print kopierne, og farv de små klimamonstre. En god aktivitet til efter man har været i naturen. Farv monstrene efter fri fantasi, eller bliv inspireret på siden om de små klimamonstre.

#klimamonstre

Del altid gerne jeres tegninger eller aktiviteter med os på instagram @smaa_klimamonstre.

Seje og naturlige fuglekugler

Du kan lave de sejeste og naturligste fuglefoderkugler med blot 4 ingredienser. En sjov aktivitet at lave sammen med børnene. Det kan give nogle gode samtaler om fugle og livet i haven.

Det eneste du skal bruge er:

🔘 Grankogler

🔘 Fuglefrø eller havregryn

🔘 Fedtstof

🔘 Natursnor

Bind en kogle i hver ende af snoren. På den måde er det nemt at svinge dem rundt om en gren. 🪵

Varm eller lun fedtstof og bland det med frø eller havregryn ca. 1:1. Konsistensen skal være lidt fast, og du kan nu putte blandingen ind i grankoglerne.

TIP: Hæng kuglerne op forskellige steder i haven, både i træer og hække, på den måde kan flere forskellige fugle spise af dem.

Hold øje med vores side

Hold godt øje med siden, da vi løbende vil lægge nye aktiviteter op.

Følg os på instagram @smaa_klimamonstre, hvor vi også fortæller, når vi har lagt en ny aktivitet op.